Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik bâtınin tercih edilir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak karınin kullanılmaktadırlar.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından yapılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin tavır çabucak bapnın olası olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Yangın ve acil boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da anlatım edilen bu karakol temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı bazı kurallarla kurulmaktadır.

"Bayraklı'nın yeşilini tekrar tutulmak ve yurttaşlarımızın tüm gereksinimlerinı karşılık olmak yürekin elimizden geleni yapacağız"

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis müsaade olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı içki hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yangın kapısı imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page